Tillval

Startsida  /  Tillval

Renovera ditt hem med hjälp av tillval!

Från och med 5 maj tar vi inte emot några nya förfrågningar av tillval för handläggning, utan fokuserar på att leverera redan godkända tillval. Orsaken är att leverans och montering av ytterligare tillval inte bedöms vara möjliga att utföra innan semesterperioden. I september är planen att du som hyresgäst åter ska kunna göra en förfrågan, angående tillval i de fastigheter vi äger och förvaltar. Håll utkik på vår hemsida för kommande information i frågan!

 

Med tillval kan du göra om ditt hem så att det blir mer så som du skulle vilja ha det. Nu erbjuder EdetHus alla hyresgäster möjlighet att göra olika tillval mot en extra kostnad varje månad.

 

Ibland kan det dock finnas tekniska hinder i just din lägenhet för vissa tillval, men i de flesta fall kan vi uppfylla dina önskemål.

 

Vilka tillval som finns ser du i listan nedan. Vill du beställa något av tillvalen, kontakta kundservice på 0520-49 41 00 som bokar in ett möte med en fastighetsvärd. Denne gör sedan en förbesiktning av din lägenhet för att bedöma om dina önskemål kan genomföras. Om du har möjlighet att göra ett tillval, fyller du i en tillvalsblankett som du sedan lämnar till din fastighetsvärd.

 

I listan nedan ser du vilka tillval du kan göra och vad det kostar per månad.